AMSTERDAM - Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000 sporters deel aan een van de grootste hardloopevenementen van Nederland: de Damloop by night en de NN Dam tot Damloop.

Body&Fit heeft als missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden. Hierbij gaan zij verder dan het alleen aanbieden van producten voor elk gezondheids- en fitnessdoel. Body&Fit wil haar klanten ook blijven inspireren en motiveren door middel van een community, video’s, blogs en nog veel meer. Door zich aan de NN Dam tot Damloop te verbinden als co-sponsor doen zij hier nogmaals een schepje bovenop. Met al meer dan 25 jaar ervaring heeft het merk een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service.

“Body&Fit richt zich op alle type sporters die streven naar langdurige prestaties ongeacht lichaamstype en leeftijd. We zijn er voor degenen die uitdagingen aangaan, of het nou in de gym is of bij het deelnemen aan de NN Dam tot Damloop. We zijn trots om ons als sponsor te verbinden aan dit iconische hardloopevenement. We delen de passie voor hardlopen en bundelen graag de krachten om de hardloopervaring van deelnemers aan de NN Dam tot Damloop te vergroten.” aldus Katelijne Schraven, Strategic Partnerships & Athletes Manager bij Body&Fit.

Le Champion, de organisatie van de NN Dam tot Damloop is verheugd om bekend te maken dat Body&Fit zich aansluit als co-sponsor: “We zijn ontzettend blij met een partner als Body&Fit die er samen met ons voor zorgt dat we zoveel mogelijk mensen – jong en oud – inspireren en faciliteren om te sporten en te bewegen. Met de juiste sportvoeding kan iedereen zijn of haar persoonlijke uitdaging nog beter aangaan. Op deze manier bundelen we onze krachten voor een gezonde samenleving”. Aldus Nick Abcouwer, Manager Sponsoring & Partnerships over de samenwerking.

Over Body&Fit

Body&Fit is al decennialang de nummer 1 in sportvoeding in Nederland. Body&Fit helpt met het boeken van vooruitgang en met het behalen van doelen. Body&Fit biedt producten om je de energieboost te geven die je nodig hebt, je te helpen sterker te worden, om sneller te herstellen en in balans te blijven met lichaam en geest. Van eiwitpoeders, sportvoeding, snacks en repen tot aan vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, Body&Fit heeft alles wat je nodig hebt om je fit te voelen en om vooruitgang te boeken.

Over de NN Dam tot Damloop

De NN Dam tot Damloop is één van de meest iconische hardloopevenementen van Nederland. Wat begon als een kleinschalig evenement in 1985, is uitgegroeid tot een spectaculair evenement die zowel de steden Amsterdam als Zaandam doen bruisen van energie en enthousiasme. Het Dam tot Dam Weekend is het grootste sportieve weekend van Nederland met ruim 80.000 sporters. Op zaterdag organiseert Le Champion de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht met 14.000 wandelaars. Als de avond valt doen 15.000 hardlopers mee aan de Damloop by night en een dag later staan 4.000 fietsers aan de start van de Saxo Dam tot Dam FietsClassic. Samen met deelnemers, partners, supporters, vrijwilligers en bewoners maakt Le Champion er ieder jaar een groot sportweekend van.